Bursdagsjulebord

På lørdag var det duket for årets julebord i tillegg til dobbel bursdagsfeiring. Cato fylte nemlig år den 3, mens Svein Harald har bursdag nå den 17.

Det ble servert gløgg i salongen før det var duket for middag i messa. Siden vi hadde forsyninger tidligere i uka, ble den tradisjonelle julematen som jo ofte er på julebord byttet ut med tapas. Det er jo litt kjekt å servere ferske råvarer når det er en god stund siden sist! Det ble en trivelig kveld med god mat, god drikke, fine og morsomme taler, og ikke minst fine folk!

På dessertbordet hadde vi suksessterte, multekrem, julekaker og sjokolade for å nevne noe. Siv hadde også lagd makroner med tre ulike smaker; bringebær, sjokolade og sitron. De var så gode at vi glemte å ta bilde av bordet før vi hadde begynt å spist, så dere får bare prøve å se for dere hvor godt og fint det så ut 😉

Søndagen var ganske rolig for de fleste med ski på tvn og vaffelsøndag på metten (med andre ord en litt sliten gjeng). Heldigvis klarte Kuling å lure meg seg noen på tur til Karl Stephan i fin været. De angret nok ikke på det, for se så fint det var!

Det er stengt for kommentarer.