Bryllup

Det er ikke ofte det feires bryllup på Jan Mayen, men så var det heller ikke hvem som helst som skulle gifte seg denne dagen. Sigmund og Silje har lang erfaring her ute med mange kontigenter mellom seg, henholdsvis på E avdelinga og på drift. Begge to er ihuga turfolk så det føltes helt naturlig at de skulle gifte seg under åpen himmel med Beerenberg i bakgrunnen. 

Så fort flyet hadde landa ble presten svippet opp til brinken for å gjøre seg klar til vielse. Det var en smørblid prest som hoppet ut av bilen og brøt ut: «bedre enn det her kan det ikke bli». Værgudene spilte også på lag med totalt fravær av vind, god sikt og lune 6 varmegrader i luften. 

«Kirkegulvet» ble markert av sommerkontigenten som stod klar med isøksene høyt hevet for å lede brudeparet frem til naturens eget alter. Omringet av Jan Mayen sin unike natur og med den store Ishavsfamilien tilstede var rammene rundt seremonien helt sjeldent fine. Da paret gav hverandre sitt ja var det mang en barsk ishavsmann som måtte tørke vekk en tåre eller to. 

Kjære Silje og Sigmund. Takk for at vi fikk ta del i denne magiske begivenheten. Dette ble en dag vi sent vil glemme. 

Størst av alt er kjærligheten! 

Det er stengt for kommentarer.